9,3
507 beoordelingen
ng-yaris-1140x420.jpg

De nieuwe generatie Toyota Yaris

Duurzaam was nog nooit zo leuk

Toyota pioniert al ruim 20 jaar op het gebied van hybridetechnologie en maakt de zelfopladende motoren steeds schoner, zuiniger en krachtiger. Dat geldt zeker voor de 1.5 hybridemotor in de nieuwe generatie Yaris. Deze onovertroffen combinatie van benzine- en elektromotor staat garant voor dynamische prestaties en een laag brandstofverbruik. Je rijdt tot wel 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. Duurzaam was nog nooit zo leuk!

Een bron van rijplezier en energie

De designers van Toyota ontwierpen de nieuwe generatie Yaris met een bijna obsessief oog voor detail. Dit resulteerde onder meer in compacte buitenmaten, maar ook in een verrassend ruim en comfortabel interieur. Daarbij staat de energieke 1.5 hybridemotor garant voor indrukwekkende prestaties. Zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg. Wil je ook dag in, dag uit genieten van maximaal rijplezier? Verkrijgbaar vanaf € 18.795,- of via Toyota Private Lease vanaf € 285,- per maand*.

ng-yaris-sl1-555x249.jpg
Plan een proefrit Bereken private leasetarief Meer info over Yaris
Een revolutie in veiligheid

De nieuwe Yaris is de veiligste ooit. Hij zit boordevol innovatieve veiligheidssystemen die je onderweg bijstaan en beschermen. Denk aan het geavanceerde Pre-Collision System, Road Sign Assist en Adaptive Cruise Control. Het veiligheidssysteem ‘herkent’ zelfs voetgangers in het donker en remt tijdig als het nodig is. Zo waakt de Yaris over je veiligheid, maar ook die van een ander. Naast veilig, is de nieuwe Yaris volgens de Consumentenbond ook de betrouwbaarste auto in zijn segment. Iets wat Toyota nog eens onderstreept met standaard 5 jaar garantie.

ng-yaris-sl2-555x249.jpg

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kun je verwachten?
  • Direct jouw inruilwaarde

  • 100% vrijblijvend

  • Vanuit officiële Toyota dealer

Technologie

De technologie van de nieuwe Yaris staat volledig tot je dienst. Zo kun je met een doordacht design en gebruiksvriendelijke bediening via Apple CarPlay™ of Android Auto™* verbinding maken met jouw smartphone. Het navigatiesysteem toont duidelijke 3D-beelden en biedt de mogelijkheid van draadloze updates. Ook beschik je over een 10” head-up display in full-colour en een op maat gemaakt JBL audiosysteem met een voortreffelijke geluidskwaliteit.

ng-yaris-sl3-555x249.jpg
Stel jouw Yaris samen Bereken private leasetarief Meer info over Yaris