9,2
506 beoordelingen

Autobedrijf Geelen Weert

Autobedrijf Geelen is het adres voor uw nieuwe Toyota ,occasion en onderhoud. Wij zijn sinds 1993 officieel Toyota dealer gevestigd aan de Moesdijk te Weert, ( industrieterrein waar ook Gamma, Praxis en Leen Bakker gevestigd zijn ).

Onze goede service, vakmanschap, eerlijkheid en gemoedelijke sfeer is bij al onze klanten bekend. U bent dan ook van harte welkom.

Met name hierdoor, maar ook door de uitstekende ligging en goede bereikbaarheid heeft ons bedrijf een grote en vooral tevreden klantenkring weten op te bouwen.

Met een persoonlijke benadering en veel aandacht voor de klant proberen wij ons te onderscheiden.

Nieuwe Toyota’s en occasions te Weert

In onze gezellige showroom presenteren we de nieuwe Toyota modellen en Toyota occasions. Autobedrijf Geelen biedt u een ruime keuze Toyota occasions. Uiteraard zijn onze occasions stuk voor stuk kwaliteitsauto’s waarbij de kilometerstanden gegarandeerd zijn.

Onderhoud van Toyota in Weert

De werkplaats, waar 4 monteurs werkzaam zijn, is voorzien van moderne gereedschappen en apparatuur zodat uw auto in goede en vakkundige handen is.

Onze monteurs staan niet alleen klaar voor onderhoud, service en reparatie aan uw Toyota. Ook voor alle andere automerken zoals bijvoorbeeld Lexus verstaan onze goed opgeleide monteurs hun vak uitstekend en kunt u bij ons terecht.

Voor onderhoud aan uw bedrijfswagen staat het team van autobedrijf Geelen ook voor u klaar.

Toyota Merk Erkend Schade Herstel en Schadegarant

Wij zijn tevens aangesloten bij Toyota Merk Erkend Schade Herstel en Schadegarant.

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. Elke autoschade is weer anders, of het nu gaat om het uitdeuken of de lakschade herstellen in de autospuiterij. Daarom dient elke autoschade te worden hersteld door deskundige vakmensen. Laat daarom uw auto naar autobedrijf Geelen brengen, ook als uw verzekering een ander bedrijf voorstelt. Wij zullen erop toezien dat het herstel van de autoschade vakkundig gebeurd volgens de richtlijnen en met behoud van fabrieksgaranties.

Ook voor eventuele dagwaarde bepaling voor de schade expert bent u bij ons aan het goede adres.

Tevens bent u voor ruitreparaties of ruitvervanging bij autobedrijf Geelen aan het juiste adres. Ruitreparatie is bij de meeste verzekeringsmaatschappijen gratis, en kost u dus niets