9,2
477 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Geelen

9,2

477 beoordelingen

Filter

C.A.T. M
24-01-2023

Betrouwbaar en zorgzaam Al meer dan 20 jaar ben ik een tevreden klant van Garage Geelen in Weert. Deze mensen denken mee, hebben goede en betaalbare oplossingen om veel kilometers te rijden.

Toyota eigenaar
29-12-2022

Uitstekend geholpen Ik ben heel tevreden met behulpzaamheid en vriendelijkheid van de medewerkers. Goede service en heel goed advies.

A.V. M
28-12-2022

Fijne garage Nette garage, vriendelijk personeel, goed uitgevoerd onderhoud

Wim B
22-12-2022

Super service Wij komen er al jaren en zijn echt super tevreden met alles heb je problemen ze worden of telefonisch of je rijdt er even langs en ze worden opgelost mooi toch.

Toyota eigenaar
16-12-2022

Goede service en klantvriendelijk Ze geven goed, eerlijk en vakkundig advies aan klanten. Ze denken met de klant mee. Dit geldt zowel voor de verkoop als voor het onderhoud.

Johan van Oeffel
21-10-2022

Prima garage

M.C.H. Peeters
14-10-2022

Goede service, prettige omgang.

G.J.M. W
29-09-2022

Degelijk, betrouwbaar en gastvrij! Ik ben al vijf jaar klant bij Toyota Geelen en in die periode is mij consistent een fantastische service geboden, een gastvrije ontvangst en werd er écht met me meegedacht om de beste oplossing te vinden. Ouderwets goede service - een dikke pluim!

Ian
25-08-2022

Prima service Zeer tevreden met Toyotadealer.

Toyota eigenaar
17-08-2022

heel content op tijd geïnformeerd dat we een afspraak konden maken en vervolgens wordt deze voor de volle 100% waar gemaakt

Toyota eigenaar
14-08-2022

Uitstekende service Ik ben altijd zéér tevreden over de service bij Toyota Geelen. Vriendelijke mensen. Ik heb volledig vertrouwen in hun deskundigheid.

D. de Lange
12-08-2022

Betrouwbare, professionele dienstverlening De service is van hoog technisch gehalte. De medewerkers zijn eerlijk en betrouwbaar en ze geven objectieve informatie over de status van de auto De Prius heeft er ondertussen 250.000 km op zitten en heeft nog nooit een probleem gegeven.

Vissers
09-08-2022

Toyota eigenaar
04-08-2022

Prima ervaring Vanuit een onprettig contact Toyota Dealer Eindhoven terecht gekomen in Weert bij Toyota Geelen waar we serieus werden genomen nav. een eigeninruilactie Toyota en diverse opties besproken. Dit heeft ons doen besluiten om een Toyota te kopen bij Geelen in Weert al was het maar de gunfactor die doorslaggevend was.

Toyota eigenaar
28-07-2022

Goede service Ik ben erg goed geholpen,de dealer nam alle tijd voor de aflevering,TOP.

M.G.L. Janssen
10-06-2022

Mijn nieuwe Toyota Yaris Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Garagebedrijf Geelen Weert B.V. Inmiddels onze tweede Toyota hier gekocht en zeer te spreken over de manier en benadering van klanten. Dank je wel voor de fijne service!

Fam. Hoven
20-05-2022

Uitstekende service Onlangs mijn 2e Toyota bij dit bedrijf gekocht, sinds 2010 super tevreden over de geboden service. De extra te rijden km's om in Weert te komen, zijn de moeite dubbel en dwars waard.

B.S.E. L
12-05-2022

Uitstekende persoonlijke service Uiterst klantvriendelijk en menselijk behandeld

H.M. V
15-04-2022

Goede service en prettige medewerkers. Het is een eerlijk bedrijf. Geen nonsens. Echt een familie bedrijf.

A.T.C. R
10-03-2022

Fijne garage In 2012 onze eerste nieuwe Toyota gekocht. Altijd probleemloos mee gereden. Geen enkele dure reparatie gehad. Wat niet nodig was om te vervangen werd ook niet vervangen. Eerlijkheid houden wij van en dat is Toyota Geelen. Na 10 jaar was het tijd de auto in te ruilen voor weer een nieuwe Toyota. Net zoals de eerste keer weer uitstekend geholpen en een goede prijs gekregen voor onze oude Toyota.

S.H.G.C.J. K
08-03-2022

Prima deal Ik ben zeer tevreden over de deal en verdere afwikkeling bij de aankoop van mijn auto.

A.P.H. Adriaens
26-02-2022

Een zeer tevreden klant. O.a. service, een afspraak maken, vriendelijkheid, onderhoud door monteurs zijn punten waar ik zeer tevreden over ben. Ik kan dit garagebedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen.

T.C.W.C. T
06-02-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden over deze dealer. Ze bieden een goede service, zijn zeer behulpzaam en denken goed mee met wat het beste bij je past. Ook bij vragen geven ze duidelijke antwoorden.

I. van der Horst
01-02-2022

Vriendelijke verkoop geen dwang. Wij voelden ons als klant zeer gewaardeerd en werden respectvol behandeld. Goede en ongedwongen uitleg.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Goede sevice Worden correct en eerlijk behandeld

P.J. L
26-12-2021

Eerlijk advies Bij Toyota Geelen wordt je als klant eerlijk geadviseerd en gewaardeerd. Geelen geeft eerlijk antwoord op vragen en stelt niet de autoverkoop, maar de klant op de eerste plaats. Absoluut aan te raden!

K.M.E. V
23-12-2021

Duidelijk Erg duidelijk over de kosten die gemaakt moesten worden

Toyota eigenaar
01-12-2021

Perfect! Buitengewone ervaring bij deze Toyota dealer. Zeer professionele en vriendelijke behandeling.

Jelle Kruithof
21-10-2021

Perfect garage met goede service Goede en helder service in deze garage meer het gevoel van goede bekende dan alleen maar het ‘klantgevoel’

Jaco
16-10-2021