9,2
499 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Geelen

9,2

499 beoordelingen

Filter

Goede service en vriendelijk personeel .

Toyota eigenaar
05-04-2024

M.J.W. K
04-04-2024

Goede service Ik ben erg tevreden met de vriendelijkheid en service van dealer

W.P. S
22-03-2024

Goede servers en persoonlijke benadering Goede servers en persoonlijke benadering

A.T.C. R
08-03-2024

Goede service Ik ben erg tevreden met de service en de vriendelijkheid van de verkoper

W.P. S
07-03-2024

Goede Service Bedankt voor de geweldig service. Ik ben echt heel tevreden met mijn nieuwe auto.

Toyota eigenaar
31-01-2024

Goede service Ik ben erg tevreden met de service die geboden is door de verkoper.

Toyota eigenaar
27-01-2024

Professioneel, klantvriendelijk en niets teveel! Ben onder indruk van de professionaliteit en klantvriendelijkheid van de directie en het personeel.

G. Timmermans
08-12-2023

Prettige sfeer, kwaliteit en service.

Toyota eigenaar
03-12-2023

Goede service. Wij zijn super tevreden met de klant vriendelijkheid en natuurlijk de service op naar de volgende Toyota (:

Mieke
23-11-2023

Fijne merkdealer Autobedrijf Geelen is een prima dealer met vriendelijk personeel en geeft goede service.

Jelle Kruithof
20-10-2023

Toyota Geelen Weert Eerlijke, betrouwbare dealer!

Toyota eigenaar
25-09-2023

L.P.J. Koster
11-08-2023

eerlijk Nog altijd een eerlijke meedenkende garage die uitztekende service verleent.

Toyota eigenaar
27-07-2023

Heb twee autos , Avensis eerst en nu Prius van garage betrokken. Samen 550.000 km gereden. Geen problemen met auto's gehad dank zij goede service en kwaliteit autos. Uitstekende en vriendelijke service

Toon Vissers
13-07-2023

Zoek je een Toyota met een goede uitleg . Dan is GEELEN in Weert u adres . De koffie staat altijd klaar . En bij de koop altijd een bloemetje voor m’n vrouw . Elke Toyota bij Geelen de Toyota dealer in Weert kopen is fantasies.Het Geeft een vertrouwd beeld als je vertrekt met een Toyota

J.W.H. Aben
29-06-2023

J.P.P. V
02-06-2023

Goede service, Zeer vriendelijk en deskundig ontvangen door de dealer. Heeft alle tijd genomen om ons te informeren over de mogelijkheden van de auto. Goede uitleg over alle functies van de auto.

T.E.M. Coolen Noten
21-05-2023

Goede service Duidelijke communicatie en heldere afspraken. Auto keurig afgeleverd

Marcel
03-05-2023

prettig bedrijf Een fijn bedrijf waar je je welkom voelt, goede service, vriendelijk, ze komen afspraken na.

van Gestel
02-05-2023

Fijne Toyota dealer Prettige en fijne dealer voor een Toyota zowel bij de aankoop van een nieuwe auto als het onderhoud wat uitgevoerd wordt. Onze eerste auto hebben we 10 jaar probleemloos gereden zonder hoge onderhoudskosten. Hopelijk blijft dat met onze 2e nieuwe auto ook zo.

S.H.G.C.J. K
25-02-2023

Tevreden klant. Service is oké. Receptie medewerker is erg vriendelijk. Komt vertellen wat er, behalve 8 jaarsonderhoud en APK kering nog verder gedaan moet worden. De afgesproken tijd is aangehouden. Biedt koffie/thee aan. Ik ben zeer tevreden over garage Geelen.

Toyota eigenaar
16-02-2023

C.A.T. M
24-01-2023

Betrouwbaar en zorgzaam Al meer dan 20 jaar ben ik een tevreden klant van Garage Geelen in Weert. Deze mensen denken mee, hebben goede en betaalbare oplossingen om veel kilometers te rijden.

Toyota eigenaar
29-12-2022

Uitstekend geholpen Ik ben heel tevreden met behulpzaamheid en vriendelijkheid van de medewerkers. Goede service en heel goed advies.

A.V. M
28-12-2022

Fijne garage Nette garage, vriendelijk personeel, goed uitgevoerd onderhoud

Wim B
22-12-2022

Super service Wij komen er al jaren en zijn echt super tevreden met alles heb je problemen ze worden of telefonisch of je rijdt er even langs en ze worden opgelost mooi toch.

Toyota eigenaar
16-12-2022

Goede service en klantvriendelijk Ze geven goed, eerlijk en vakkundig advies aan klanten. Ze denken met de klant mee. Dit geldt zowel voor de verkoop als voor het onderhoud.

Johan van Oeffel
21-10-2022

Prima garage

M.C.H. Peeters
14-10-2022

Goede service, prettige omgang.

G.J.M. W
29-09-2022