9,1
388 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Geelen

9,1

388 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd super fijn geholpen!!!

Mevrouw T de Jong (Nederweert)
03-07-2020

Het is in principe gewoon een goede garage.

E.J.P.E Bollen (Hunsel)
26-06-2020

Al jaren een betrouwbare en service-gerichte dealer waar we graag naartoe gaan.

Fam. Croughs (Echt)
17-06-2020

Prima service - keurig op tijd - keurig bellen als er iets meer moet gebeuren - met een glimlach.

Marleen Janssen (Weert)
17-06-2020

Vriendelijk personeel goede service en goede uitstraling wachtruimte.

PHG Kaelen (Stramproy)
11-06-2020

Klantvriendelijkheid en een goede service is voor mij doorslaggevend.

Arie.Muller (Eindhoven)
18-05-2020

Correcte benadering en goede uitleg.

Dhr. H.I. Geelen (Weert)
14-05-2020

Klantgericht, zeer goede service, staat altijd klaar met raad en daad.

Léon Wijers (Baexem)
06-05-2020

Correct in velen aspecten. Altijd een praatje en meedenkend. Vriendelijk en altijd koffie.

Jos ABEN
04-05-2020

Communicatie en ze doen wat ze zeggen.

Cor (Weert )
29-04-2020

Prima garage, op alle onderdelen. Vriendelijk en kundig personeel, altijd bereid om te helpen.

Han Ritzen
29-04-2020

Afspraak op tijd afgehandeld en de klant is tevreden.

FATrott (Weert.)
24-04-2020

Vriendelijke en zeer correcte service bij een auto die zichzelf aanbeveelt.

Dhr. J.Kramers (Weert)
23-04-2020

Garagebedrijf Geelen Weert B.V. straalt professionaliteit uit en dit in alle opzichten; vakkundige service/advisering en klantvriendelijke benadering. Zowel door de monteurs, als de medewerkers aan de balie/klantendienst. Niet eenmalig, maar systematisch gedurende vele jaren!! Hartelijk dank!

Theo Wijnen (Weert)
23-04-2020

Door sluiting van Valkenswaard in weert terecht gekomen. Zeer vriendelijk en netjes geholpen.

Karin Coersen (Maarheeze)
17-04-2020

Staff were extremely courteous and helpful. The showroom was immaculate and we were made to feel very welcome.

Christopher Morgan
26-03-2020

Prima Service, goede informatie

Tonnie van de Burgt (Budel)
28-02-2020

Zeer klantvriendelijk

Boris Govers (Urmond)
26-02-2020

Correcte behandeling door medewerkers en uitvoering van het onderhoud voor de afgesproken prijs.

Kees Merkes (Budel)
05-02-2020

Klant vriendelijke garage.

Marcel Kirkels
29-01-2020

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en prestaties van Toyota. 350000km met een Toyota Prius zonder enig probleem. Nu weer 120000km met mijn Aurus, eveneens probleemloos. Wel steeds de onderhoudstermijnen in acht genomen. De onderhoudsbeurten worden door de monteurs keurig uitgevoerd.

Jos Cramers (Haelen)
29-01-2020

Dit is een zeer deskundige garage die gerund word door uitstekend en vriendelijk personeel!

Rob Knaapen (Someren)
24-01-2020

Een dealer die precies weet wat de behoeftes zijn waar ik een auto voor nodig heb met de bijbehorende reparaties en onderhoud. TOP !

Marco (Leveroy)
15-01-2020

Baliemedewerker altijd correct met advies en bij eventuele vragen mee te denken.

J.Haex
02-01-2020

vriendelijk, correct, altijd alles goed afgewerkt en dit is al jaren zo.

Arthur Schaeffauer
30-12-2019

Goede service, behulpzaam, duidelijk, vriendelijk, correcte factuur.

Johan Ubaghs (Weert)
30-12-2019

Attent vriendelijk ben zeer tevreden.

Nelly koenen
18-12-2019

Zoals ik al zij, vriendelijk en deskundig.

M. MORIS (Weert)
11-12-2019

Wij hebben al eerder voor mijn man een auto geleased via Toyota Geelen. Inmiddels is mijn man aan zijn 2e lease-auto 'bezig' en omdat wij zo tevreden zijn over de klantvriendelijkheid en service van dit bedrijf heb ik inmiddels zelf ook via Geelen Weert mijn eigen auto geleased! Wij kunnen dit bedrijf dus van harte aanbevelen.

John en Joke (Horn )
11-12-2019

Zeer kundig personeel

Jan Gerits (Weert)
04-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.