9,2
459 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Geelen

9,2

459 beoordelingen

Filter

Uitstekende persoonlijke service Uiterst klantvriendelijk en menselijk behandeld

H.M. V
15-04-2022

Goede service en prettige medewerkers. Het is een eerlijk bedrijf. Geen nonsens. Echt een familie bedrijf.

A.T.C. R
10-03-2022

Fijne garage In 2012 onze eerste nieuwe Toyota gekocht. Altijd probleemloos mee gereden. Geen enkele dure reparatie gehad. Wat niet nodig was om te vervangen werd ook niet vervangen. Eerlijkheid houden wij van en dat is Toyota Geelen. Na 10 jaar was het tijd de auto in te ruilen voor weer een nieuwe Toyota. Net zoals de eerste keer weer uitstekend geholpen en een goede prijs gekregen voor onze oude Toyota.

S.H.G.C.J. K
08-03-2022

Prima deal Ik ben zeer tevreden over de deal en verdere afwikkeling bij de aankoop van mijn auto.

A.P.H. Adriaens
26-02-2022

Een zeer tevreden klant. O.a. service, een afspraak maken, vriendelijkheid, onderhoud door monteurs zijn punten waar ik zeer tevreden over ben. Ik kan dit garagebedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen.

T.C.W.C. T
06-02-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden over deze dealer. Ze bieden een goede service, zijn zeer behulpzaam en denken goed mee met wat het beste bij je past. Ook bij vragen geven ze duidelijke antwoorden.

I. van der Horst
01-02-2022

Vriendelijke verkoop geen dwang. Wij voelden ons als klant zeer gewaardeerd en werden respectvol behandeld. Goede en ongedwongen uitleg.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Goede sevice Worden correct en eerlijk behandeld

P.J. L
26-12-2021

Eerlijk advies Bij Toyota Geelen wordt je als klant eerlijk geadviseerd en gewaardeerd. Geelen geeft eerlijk antwoord op vragen en stelt niet de autoverkoop, maar de klant op de eerste plaats. Absoluut aan te raden!

K.M.E. V
23-12-2021

Duidelijk Erg duidelijk over de kosten die gemaakt moesten worden

Toyota eigenaar
01-12-2021

Perfect! Buitengewone ervaring bij deze Toyota dealer. Zeer professionele en vriendelijke behandeling.

Jelle Kruithof
21-10-2021

Perfect garage met goede service Goede en helder service in deze garage meer het gevoel van goede bekende dan alleen maar het ‘klantgevoel’

Jaco
16-10-2021

Klantvriendelijke dealer met goede service. Wij zijn erg tevreden over de vriendelijke ontvangst, de prettige communicatie en de adequate afhandeling door de verkoper. Direct bij het oriënterende bezoek kregen we alle ruimte en aandacht zodat we goed werden geïnformeerd over de eventueel te kopen auto en werd ook een reëel aanbod gedaan m.b.t. de inruilprijs van onze auto. Hierdoor konden we snel acteren. Ook de aflevering van de nieuwe auto was netjes verzorgd en werd met persoonlijke aandacht uitgevoerd.

G.M. H
16-09-2021

Super geholpen! Zeer tevreden

Toyota eigenaar
07-08-2021

Personeel is vriendelijk, hulpvaardig en denkt mee met de klant.

PAUL BARO (MUNSTERGELEEN)
05-07-2021

Uitstekende service en adviezen.

Mevrouw van der Munnik e/v Huisman
23-06-2021

Op zeer correcte en vriendelijke manier te woord gestaan en vakkundig alles afgehandeld.

Jac Van den Heuvel (Weert)
23-06-2021

Ik ben daar al vele jaren een tevreden klant.

Dhr. H.I. Geelen (Weert)
03-06-2021

Altijd goede service met duidelijke uitleg. Ze nemen de tijd voor eventuele vragen en zijn zeer correct met afspraken.

Mevr. A. E. Habets
27-05-2021

Vriendelijk, duidelijke uitleg.

F. Jacobs
27-05-2021

Reeds 10 jaar klant, 3 nieuwe Rav 4 gekocht, nooit een technisch probleem gehad. 100% tevreden klant.

Dhr.Theunissen (Brunssum)
27-05-2021

Garage heeft service, kwaliteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel.

PHG Kaelen (Stramproy)
12-05-2021

Altijd correct, deskundig, servicegericht en hoge kwaliteit van geleverd werk.

L. Wijers (Baexem)
28-04-2021

Ik waardeer- na vele jaren klant te zijn bij ‘Toyota Geelen Weert’ - de constante klantvriendelijkheid en de vakbekwaamheid van de medewerkers van de werkplaats en de receptie. Het lijken zo twee vanzelfsprekende begrippen, maar om deze blijvend te onderhouden en ook iedere dag te tonen aan klanten is er veel nodig van leiding en medewerkers.

Theo Wijnen (Weert)
21-04-2021

Zeer tevreden. Vriendelijk en kundig personeel.

Karin coersen (Maarheeze )
14-04-2021

Gewoon tevreden.

Peter Steuten
12-04-2021

Ons eerste contact met Garagebedrijf Geelen Weert B.V. inzake aankoop nieuwe Toyota. Klantvriendelijk te woord gestaan en prima geholpen bij aankoop auto.

J. Hoven (Echt)
12-04-2021

Ik kom al jaren bij deze dealer en heb niets verder te wensen.

Henk Klingestijn (Weert)
01-04-2021

Kwaliteit.

fons steuten (weert)
01-04-2021

Respectvol, nam de tijd voor je en geen dwingende verkoop.

Arno van Kessel (Hunsel)
01-04-2021