Beoordelingen Toyota Geelen

9,1

349 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Erg vriendelijk personeel. Baliemedewerkers staan altijd voor je klaar, evenals de monteurs. Verkopers maken een praatje met je zonder opdringerig te worden. Voelt je hier goed behandeld.

Jac Schreurs (Weert)
18-10-2019

Het vrij laten om even rond te lopen en te kijken zonder direct aan te spreken. Ook eerlijk zijn over verbruik etc.

Patrick (Weert)
11-10-2019

Personeel en directie staan er voor ons. Dat is essentieel.

r. h. beelen (weert)
03-10-2019

Zeer goede service, transparantie, eerlijk advies, enthousiaste verkoper!

Kim Vos (Soerendonk)
03-10-2019

Zorgvuldig maken van een afspraak en nog tijdig even een reminder aan de afspraak, goede ontvangst en overbrugging wachttijd. Een duidelijke specificatie in de gemaakte kosten zou ik zeer op prijs stellen. Verder zou ik het prettig vinden om een even mee te kijken tijdens de onderhoudsbeurt, dan zie je meteen wat er allemaal gebeurd en kun je zo nodig nog een vraag stellen aan de monteur.

Jan Driessen (Nederweert)
26-09-2019

Vriendelijk personeel zowel bij verkoop als bij de receptie/werkplaats. Goede service.

Dhr. P. Kalkhoven (Sittard)
23-09-2019

Vriendelijke en persoonlijke benadering.

Mevr. Hendriks
04-09-2019

uitstekende serviceprettig contactnet dat iets extra brengenpragmatisch

Mevr. Moors/ Peeters (Weert)
30-08-2019

Prima afhandeling,correcte duidelijke uitleg.

ley van de Kruijs (Stramproy)
14-08-2019

Prima garage met vriendelijke medewerkers die je auto uitstekend onderhouden. Altijd zeer tevreden.

Han Ritzen (Heel)
07-08-2019

uitermate tevreden. afspraken worden nagekomen wat men bij andere dealer niet ken zeggen.

Arie Peters (Landgraaf)
31-07-2019

Behulpzaam, vriendelijk klantgericht en vakbekwaam.

Leo Kursten (Nederweert)
31-07-2019

Mooie ontvangs erg gastvriendelijk . Lekkere koffie .

Wim Gubbels (Haelen)
24-07-2019

Goed en vriendelijk personeel

Dhr. J. Duits
23-07-2019

Vriendelijke verkoper, goede sfeer, leuke zomerdeal, mooi inruilbedrag en... Een heel leuke nieuwe auto!

Simone Pauelsen (Maarheeze)
23-07-2019

Correct, behulpzaam, vriendelijk, deskundig.

Hans Haanstra
23-07-2019

Zeer goede service en persoonlijke benadering.

Mevr van Essen
23-07-2019

Ben klant vanaf 1996 en altijd correct behandeld en tevreden geweest.

M. Peerbooms (Weert)
23-07-2019

Uiterst correcte, eerlijke en enthousiaste benadering van mensen en deskundig advies.

Van Gelderen (Nederweert)
23-07-2019

Goede service, vriendelijk personeel. Klein nadeel is dat zaterdag'smorgens geen werkplaats open is, had ik bij vorige dealer wel voor zeer kleine dingen te verhelpen. Maar over klantvriendelijkheid geen klagen gewoon top.

Dhr. G.P Berkenhamer (Weert)
23-07-2019

Professionele, ter zake kundige en bovenal zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Henk van Trigt (Weert)
23-07-2019

Toyota dealer Geelen is een uitstekende dealer, je wordt er zeer vakkundig geholpen en ze zijn vriendelijk aan de balie, ze denken ook mee over evt aankomende reparaties.De toyota zelf was er ook blij mee, er was een duidelijk verschil merkbaar na de grote beurt waarbij de remmen extra zijn nagekeken op mijn verzoek.

Jan Doensen (Nederweert)
24-05-2019

Vriendelijk altijd zoekend voor een oplossing en komen na wat ze zeggen

aben (roermond)
22-05-2019

Een top bedrijf, waar alles klopt. Vriendelijk, accuraat en alles gebeurd zoals afgesproken. Gewoon een van de beste dealers van het land en zeker van Limburg.

John (Ulestraten)
22-05-2019

Uitstekend geholpen en voortvarend meegedacht.

Bill Kamphuis (Enschede)
08-05-2019

Vriendelijk en aardig.

Nelly Koenen
03-05-2019

Zoals ik in mijn vorige antwoorden heb omdchreven

Rene Michiels (Someren eind)
24-04-2019

Klantgericht luisteren, vriendelijkheid en duidelijkheid. In de koffiecorner al wachtend of werkend met wifi!

Leo Kursten (Nederweert)
24-04-2019

A. Omdat ik aan de balie goed en vriendelijk wordt ontvangen en te woord wordt gestaan. B. Omdat ik bij de aankoop van een nieuwe auto deskundig wordt geadviseerd en een prima uitleg mocht ontvangen. C. Heel fijne duidelijke uitleg van de monteur over het onderhoud dat werd uitgevoerd.

Colbers Wiel (Leudal (Haelen))
18-04-2019

Goede ervaring mee.

jan migchels (maarheeze)
09-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.