Beoordelingen Toyota Geelen

9,1

361 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zoals ik al zij, vriendelijk en deskundig.

M. MORIS (Weert)
11-12-2019

Wij hebben al eerder voor mijn man een auto geleased via Toyota Geelen. Inmiddels is mijn man aan zijn 2e lease-auto 'bezig' en omdat wij zo tevreden zijn over de klantvriendelijkheid en service van dit bedrijf heb ik inmiddels zelf ook via Geelen Weert mijn eigen auto geleased! Wij kunnen dit bedrijf dus van harte aanbevelen.

John en Joke (Horn )
11-12-2019

Zeer kundig personeel

Jan Gerits (Weert)
04-12-2019

Het bedrijf is klantgericht en capabel.De klanten worden met alle egaars behandeld.

Bert Berkelmans (Gastel)
27-11-2019

Fijn en open ontvangen. Niet gepusht. Alles duidelijk verteld.Al met al een fijne ervaring.

Rob Baart (Weert )
22-11-2019

De service is geweldig, onlangs heeft men gratis en voor niets een kleine reparatie uitgevoerd nadat iemand achteruit tegen mijn auto was gereden. Het baliepersoneel is altijd correct, vriendelijk en uiterst behulpzaam. Complimenten !

Ada (Ospel)
19-11-2019

correct, vriendelijk, tijdelijk fiets geleend.

hr. F. Fusers (Budel)
19-11-2019

Door de klantvriendelijke en coöperatieve houding van de medewerkers bij de receptie en de deskundigheid van het personeel in de werkplaats zijn onze auto’s bij deze garage in vertrouwde handen.

Peter Bergman
19-11-2019

Betrouwbaar, serieus en deskundig

Theo Koolen (Ell)
19-11-2019

Vriendelijk personeel, snelle service, goede adviezen. Een wij-staan-klaar-voor-u houding van iedereen.

Léon Wijers (Baexem)
19-11-2019

Service en klantvriendelijkheid waren top!

FK (Weert)
07-11-2019

Ik beoordeel Garage Geelen Weert B.V. met een 10, omdat het personeel erg vriendelijk, meedenkend is. Ik ben zeer tevreden.

Johan Scheffers (Budel)
01-11-2019

Erg vriendelijk personeel. Baliemedewerkers staan altijd voor je klaar, evenals de monteurs. Verkopers maken een praatje met je zonder opdringerig te worden. Voelt je hier goed behandeld.

Jac Schreurs (Weert)
18-10-2019

Het vrij laten om even rond te lopen en te kijken zonder direct aan te spreken. Ook eerlijk zijn over verbruik etc.

Patrick (Weert)
11-10-2019

Personeel en directie staan er voor ons. Dat is essentieel.

r. h. beelen (weert)
03-10-2019

Zeer goede service, transparantie, eerlijk advies, enthousiaste verkoper!

Kim Vos (Soerendonk)
03-10-2019

Zorgvuldig maken van een afspraak en nog tijdig even een reminder aan de afspraak, goede ontvangst en overbrugging wachttijd. Een duidelijke specificatie in de gemaakte kosten zou ik zeer op prijs stellen. Verder zou ik het prettig vinden om een even mee te kijken tijdens de onderhoudsbeurt, dan zie je meteen wat er allemaal gebeurd en kun je zo nodig nog een vraag stellen aan de monteur.

Jan Driessen (Nederweert)
26-09-2019

Vriendelijk personeel zowel bij verkoop als bij de receptie/werkplaats. Goede service.

Dhr. P. Kalkhoven (Sittard)
23-09-2019

Vriendelijke en persoonlijke benadering.

Mevr. Hendriks
04-09-2019

uitstekende serviceprettig contactnet dat iets extra brengenpragmatisch

Mevr. Moors/ Peeters (Weert)
30-08-2019

Prima afhandeling,correcte duidelijke uitleg.

ley van de Kruijs (Stramproy)
14-08-2019

Prima garage met vriendelijke medewerkers die je auto uitstekend onderhouden. Altijd zeer tevreden.

Han Ritzen (Heel)
07-08-2019

uitermate tevreden. afspraken worden nagekomen wat men bij andere dealer niet ken zeggen.

Arie Peters (Landgraaf)
31-07-2019

Behulpzaam, vriendelijk klantgericht en vakbekwaam.

Leo Kursten (Nederweert)
31-07-2019

Mooie ontvangs erg gastvriendelijk . Lekkere koffie .

Wim Gubbels (Haelen)
24-07-2019

Goed en vriendelijk personeel

Dhr. J. Duits
23-07-2019

Vriendelijke verkoper, goede sfeer, leuke zomerdeal, mooi inruilbedrag en... Een heel leuke nieuwe auto!

Simone Pauelsen (Maarheeze)
23-07-2019

Correct, behulpzaam, vriendelijk, deskundig.

Hans Haanstra
23-07-2019

Zeer goede service en persoonlijke benadering.

Mevr van Essen
23-07-2019

Ben klant vanaf 1996 en altijd correct behandeld en tevreden geweest.

M. Peerbooms (Weert)
23-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.