9,3
507 beoordelingen
Terug naar overzicht
2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-cement-grey-dynamic-005-2-exterieur-driekwart-rechtsvoor.jpg

De gloednieuwe Toyota Corolla Cross

De eerste proefritten: wat vindt u?

De nieuwe Toyota Corolla Cross is de perfecte SUV voor elk gezin. Sterk, stil, zuinig, ruim en voorzien van alle moderne veiligheidsfeatures, extra's en luxe. Op dit moment worden er volop proefritten gemaakt met de Corolla Cross. De auto wordt geroemd om zijn soepele en sportieve rijeigenschappen, zijn fraaie design en zijn ruime interieur. Wat maakt mensen enthousiast na een proefrit in de Toyota Corolla Cross?

Nieuwe generatie hybride

De Corolla Cross is het eerste model met Toyota’s nieuwe vijfde generatie hybridetechnologie. Dat geeft de bestuurder een onverslaanbare combinatie van vermogen en lage CO2-uitstoot. Achter het stuur voel je vertrouwen en zekerheid onder alle omstandigheden. Verbeterde acceleratie en indrukwekkende brandstofefficiëntie maken rijden in de Corolla Cross een feest.

“De Corolla Cross stuurt heerlijk direct en geeft goede feedback door het stuur. Er is voldoende vermogen en de rijmodussen werken fijn. Wij kijken uit naar de levering van onze Corolla Cross.”

T. Mooijekind 

2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-pearl-white-dynamic-005-2-exterieur-driekwart-linksachter.jpg
Meer info over de Toyota Corolla Cross
2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-cement-grey-detail-015-2-interieur-display.jpg
Genieten van elke rit

De Corolla Cross is sterk en robuust en biedt maximaal gebruiksgemak en comfort. Grote deuropeningen achterin en veel hoofd- en beenruimte garanderen een gemakkelijke instap. Daarbij heeft hij de indrukwekkende uitstraling van een echte SUV. In de Corolla Cross geniet je van elke rit.

“Heel fijne en stille auto die van alle gemakken is voorzien. Ook de stoel heeft een heel goed zitcomfort. Met de Corolla Cross heeft Toyota al mijn voorgaande Toyota’s overtroffen.”

W.H.H. Dijker

Ideaal voor het gezinsleven

Of je nu met collega's naar een afspraak rijdt of in het weekend midden in de nacht je dochter en haar vriendinnen moet ophalen: de Corolla Cross biedt maximale veiligheid en connectiviteit met de nieuwste T-Mate veiligheidstechnologie en rijhulpsystemen. Dankzij de realtime cloudnavigatie via het centraal geplaatste 10,5" HD-touchscreen en het 12,3" digitale cockpitdisplay vind je fluitend je weg.

“De Corolla Cross is een fijne auto met veel intelligente opties met het oog op veiligheid. Goede wegligging. Stuurt erg soepel. Meer dan voldoende ruimte en een mooi digitaal dashboard. Wij zijn er erg blij mee!”

B. Bentert

2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-pearl-white-static-001-2-exterieur-driekwart-rechtsvoor.jpg
2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-pearl-white-dynamic-007-2-exterieur-driekwart-linksvoor.jpg
Optimale connectiviteit

In de Corolla Cross ben je altijd en overal met de hele wereld verbonden. Zo heb je je sociale contacten, je muziek en belangrijke actuele verkeerssituatie altijd binnen handbereik. Op het 10,5" touchscreen met smart connect media (Apple CarPlay of Android Auto) heb je cloud navigatie, een parkeerhulpcamera aan de achterkant en hou je altijd je hoofd koel dankzij dual zone climate control.

“Superleuk model, het kleine broertje van de RAV4 in mijn ogen. Hij rijdt heel aangenaam en ik vind het een mooie uitvoering. Hij is al besteld en ik kan niet wachten!”

D. van As

2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-cement-grey-static-003-exterieur-driekwart-linksvoor-birdseye.jpg
10 jaar garantie

Toyota staat onder andere bekend om zijn grote betrouwbaarheid. Daarom geeft Toyota tot 10 jaar of tot 200.000 kilometer garantie. Ongeacht of je de eerste of de derde eigenaar bent: zolang de auto maar bij Toyota in onderhoud is, krijg je die extra lange garantie. Dat is goed voor een zorgeloos gevoel en veel vertrouwen onderweg.

“De Toyota Corolla Cross is een royale auto met een groot infotainmentscherm en prima afwerking, zoals we van Toyota gewend zijn. De transmissie vind ik veel fijner dan die van mijn Prius. En 10 jaar garantie is natuurlijk een grote pré.”

S.M.M. Mertens-Sweep

2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-cement-grey-dynamic-027-2-exterieur-zijkant.jpg
2022-corolla-cross-hybrid-dpl-awd-cement-grey-dynamic-034-2-exterieur-driekwart-rechtsvoor.jpg

Gemiddelde scores van alle first drives:

Rijeigenschappen                              9,7

Design                                                 9,3

Interieur                                               9,3

Meer info over de Toyota Corolla Cross Inschrijven nieuwsbrief